Vi behöver ditt stöd för att utveckla framtidens Guif!

 
Vi är stolta att vara en av Eskilstunas största och äldsta idrottsföreningar med både bredd, elit och samhällsengagemang! Vi har en hängiven publik som hejar fram damer och herrar i arenan. Varje vecka har vi omkring 700 barn och ungdomar som tränar handboll i våra lag. För de som ännu inte är med i våra lag erbjuder vi olika former av handbollsaktiviteter på skolor och i bostadsområden i hela Eskilstuna.  


Vi gick in i året med ett budgetunderskott och har fått fokusera mycket på att få en stabil ekonomi som grund för fortsatt utveckling av vår verksamhet. Förutom att vi varit sparsamma genom att minska kostnader och t.ex. dragit ner på kansliresurser, har vi satsat på olika sätt för att få nya intäkter. Eskilstuna Minihandboll Cup och Eskilstuna Guif & Z23 Handboll Camp är två nyheter som etablerats under året. Vår affärsverksamhet i Eskilstuna Guif Handboll AB som bildades förra året kommer fortsätta utvecklas.


Vi har fått förtroendet att vara med och vara värdar för handbollslandslagets landskamp i arenan oktober 2023 och Melodifestivalen i februari 2024. Nästa säsong kommer vi vara med och arrangera matcher med både dam- och herrlandslaget i juli och oktober i Volvo CE Arena.
 
Inget vore heller möjligt utan våra partners/sponsorer! Vi är oerhört tacksamma och hoppas på fortsatt stöd och samarbete även nästa säsong. Vi riktar också ett stort tack till alla de ideella krafter som på olika sätt gör verksamheten möjlig - ledare, funktionärer, spelare och familjer.  


Vi är inte ensamma i Handbolls-Sverige om att ha utmaningar ekonomiskt. För att Eskilstuna Guif ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga behöver vi hjälp att stärka klubbens ekonomi på samma sätt som andra föreningar i landet.  


Vi ber nu om er hjälp att stärka föreningen inför säsongen 2024/25 genom att bli stödmedlemmar till Eskilstuna Guif. Kostnaden är 400 kronor och då ingår ett RC-häfte (Restaurangchansen) med många fina erbjudanden.


Läs mer om hur du blir stödmedlem här
 

Styrelsen för Eskilstuna Guif 




Datum: 2024-05-16 10:00