Guif: Fredrik Gustavsson 5, Marcus Pedersen 4, Emil Andersson 3, Markus Sjöbrink 3, Mathias Tholin 3, Daniel Ekman 2, Robin Andersson Dickfors, Herdeiro Lucau, Jesper Lindgren, Daniel Wigö, Erik Persson.

Hammarby: Gunnar Pettersson 5, Alexander Morsten 4, Örn Ingi Bjarkason 3, Jonatan Wenell 2, Jonas Løkken, Nils Pettersson, Viktor Bergklint.

Intervju med Tränare Nicklas Älgekrans

Intervju med Emil Andersson på Handbollsligans hemsida.

Intervju med Marcus Sjöbrink i Eskilstuna Kuriren

Komfortabel vinst mot Hammarby inför rekordpublik.

Hemmalaget, för dagen i rosa tröjor, får en kanonstart på matchen och inleder med att göra matchens fyra första samtidigt som hemmakeepern Herdeiro Lucau lyckas hålla nollan i hela 10:45 innan gästerna kommer med i matchen målmässigt.

Två snabba timeouter för bortalaget redan i inledningen av matchen gör att Hammarby lyckas hålla nere siffrorna något. Eskilstuna Guif kan gå till pausledning med 12-7 på resultattavlan.

I andra halvlek är skillnaden i stort sett 4-6 mål i hemmafavör och Hammarby kan inte oroa hemmalaget allt för allvarligt. Som mest leder Eskilstuna Guif med 21-12. Slutresultatet i Skjulstahallen blir 25-17 inför rekordpubliken 1048.